NY LYDSHOW

Det var en fornøjelse at se så mange besøgende i vores stand sidste weekend på New York Audio Show. THE + RECORD PLAYER hurtigt genereret en masse ord i munden som "ting" for at tjekke ud og høre. Vi var marmelade pakket hver dag med skarer af ængstelige besøgende. Vi kunne ikke være mere begejstrede for den positive respons, vi modtog, især fra en hård skare af high fidelity-industrimedlemmer, korrekturlæsere og produktentusiaster. Succes var så sådan, at vi allerede har solgt ud af Carbon Edition!

"Lyden var sensationel ... Den rummelige, ikke-forarbejdede klingende musik produceret af [THE+RECORD PLAYER] var ud over alle forventninger" 

– Michael Fremer (Analog Planet)

"+Record Player kastede et mægtigt storslået lydbillede, musikken kommer fra langt ud over dens boxy kabinet." 


– Ken Micallef (Stereophile)

Det var sjovt for vores designteam, der har arbejdet på dette projekt i omkring tre år nu, at tilbyde noget, der chokerer og forbløffer kloge lyttere på grund af lydkvaliteten og det brede lydbillede. Folk kunne ikke tro deres ører. Den første dag købte en kunde et vekselstrømskabel til sit system for over tusind dollars og var chokeret over, at vi tilbød et fuldt integreret pladespillersystem af høj kvalitet til omtrent samme pris. Og mange besøgende søgte efter "skjulte" højttalere, da de simpelthen ikke kunne tro THE+RECORD PLAYER lød som et par store højttalere fordelt fra hinanden.

"+Optag afspilleren skabte en utrolig lyd, der fylder hele rummet. Hvordan værelse-fyldning du kan spørge? Lad os bare sige, at jeg nød at se folk, den ene efter den anden, vantro, at lyden kom fra pladespilleren og begynde at søge efter større højttalere skjult et eller andet sted i rummet. Det bedste af det hele er, at de indbyggede højttalere ikke påvirkede vinylafspilningen."
 
– Theo Nicolakis (Tech Hive)

 



Efterlad en kommentar

Kommentarer vil blive godkendt, før du viser op.


Også i Nyheder

Financial Times - Sådan bruger du det

Læs mere

The Telegraph UK skriver om The+Record Player

+ AUDIO modtaget mere positiv oversøisk dækning, denne gang i The Telegraph UK.

Læs mere

THE+RECORD PLAYER in walnut
Steve Guttenberg er "Chokeret over, hvor godt det er"

1 Kommentar

Mens der på NY Audio Show, Steve Guttenberg (The Audiophiliac) besøgte + Audio's kabine, her er hans reaktion

Læs mere